RÓLUNK:

Magyar Kedvezményhálózat (MKH)

***

***cc

ccc

Referenciáink:***

*

*

*

*

 *

*
*

Márka alapítás éve: 1999

Alapító - tulajdonos: László Béla

Működés: Magyar Kedvezményhálózat Fejlesztő- és Jogkezelő Kft.

Partnerhálózat: országszerte több mint 1200 elfogadó hely

MKH Referencia-igazolások (PDF) 》            

MKH eKUPON rendszer bemutató (PDF) 》 

MKH kártya elfogadóhely matrica   

MKH CO-BRANDED MATRICA (minta)

Az elmúlt több mint 15 esztendőben saját brand alapú fenntartható hűségprogram megoldásokat szállítottunk többek között a Credit Suisse, a Budapest Bank, a Citibank és az E.ON részére is. Szakszervezeti tagkártya programokkal támogattuk az Erste Bank, a Raiffeisen bank új ügyfélszerzését. Vállalati- és ügyfél jutalmazási programként hozzájárultunk többek között az Ibiden Hungary Kft., az E.ON értéknöveléséhez.

Az általunk kifejlesztett online kuponkezelő felület nagyvállalatok ügyfeleinek egyedi felhasználó azonosítója alapján lehetővé teszi a személyre szabott jutalmazást, ezzel támogatva például a kintlévőségek csökkentését és a fizetési morál javítását, erősítve a loyalytást.

A szakszervezetek részére Komplex Tagnyilvántartó Programot (KTP) fejlesztettünk és a szolgáltatási csomagban szakszervezeti honlapot is biztosítunk Partnereinknek; valamint a kártyagyártástól kezdve a megszemélyesítésének át a kapcsoldó szolgáltatások (beleértve a kedvezményes vásálási jogosultság és a 24 órás balesetbiztosítási védelem biztosítását is) zökkenőmentesen működtetjük több szakszervezet tagkártya programját, amely komplex rendszer a havi szakszervezeti tagdíjbefizeteséket is kezelni (nyomon követni) képes.

2009-ben létrehoztuk Magyarország egyik legsikeresebb városkártya programját, a Zuglókártya Programot, amelynek keretében 2011-2014 között önkormányzati finanszírozással több mint 30 000 arcképes, intelligens chippel ellátott plasztikkártyát bocsátottunk ki Budapest Főváros XIV. Kerületében. Több városkártya program kedvezményszolgáltató háttere is mi vagyunk, többek között Tatán és Szolnokon is.

MKH Garancia: A LOYALTY piacon egyedülálló módon (kizárólag a Magyar Kedvezményhálózat vállalja elfogadó helyei után ezt a garanciát) biztonságot nyújt valamennyi MKH kártyabirtokosnak, hogy  biztosan hozzájusson az őt megillető árkedvezményhez az MKH rendszerében.  Az MKH GARANCIA azt jelenti, hogy a kedvezményadó hely helyett a Magyar Kedvezményhálózat Kft. téríti meg az elmaradt árkedvezményt a Kártyabirtokosnak az eset kivizsgálását követően.

A Magyar Kedvezményhálózat szolgáltatása hozzáadott érték: az MKH rendszerét használó kártyabirtokosok számát nem engedjük 800 ezer a érvényes felhasználó fölé, így szolgáltatásunk értéket képvisel, mert az nem hozzáférhető úton-útfélen. Országszerte több mint 1200 szerződött kártyaelfogadó helyünkön 5-50% azonnali árkedvezmény vehető igénybe, amely egy helyre vetítve 13,8 % -os átlagmegtakarítést jelent, szemben a pontgyűjtő rendszerek 1%-os megtakarításával.

Az általunk biztosított vásárlóerő fizetőképes keresletet jelent az elfogadó partnereink számára.

Erősségeink: Kedvezményszolgáltatás-szervezőként saját elfogadó partnerhálózatot is szervezünk kibocsátó partnereinknek. Versenyképes szolgáltatási díjjal, teljes körű minőségi kártyagyártást és a fenntartható működtetést biztosítunk. Mindezeket a MOL Rt.-ben és más cégeknél, valamint az elmúlt 15 év projektjeinek megvalósítása során megszerzett szakmai tudásbázisunk támogatja.

Célunk: a vállalati, szervezeti, települési és tagkártya programok bevezetése és fenntartható működtetése, a "legjobb gyakorlat" továbbfejlesztése, az eddig elért eredményeinkre építve további közösségi kártyaprogramok komplex megvalósítása.

Ha a legjobb megoldást szeretné, vegye fel velünk a kapcsolatot 》

Logó típusaink, illetve azok szolgáltatásai:

Magyar Kedvezményhálózat logó:

Általános kedvezmények több mint 1500 elfogadó helyen. A Magyar Kedvezményhálózat (MKH) márkalogóval ellátott kártya az érvényességi ideje alatt (az elfogadó partner által szerződésben vállalt mértéktől függően) 5-50% azonnali árkedvezményt biztosít a kártyabirtokos részére. Az MKH logós kártyával évi több tízezer (vagy akár több mint százezer) forint is megtakarítható.
kedvezmény.HU logó:

Extra kupon-kedvezmények (25-75%), amelyek jogosultság alapján az eKupon kezelő rendszerből PDF formátumban letölthető eKuponok beváltásával vehetőek igénybe a kedvezményadó partnereknél.

+Discount logó:

+Discount Törzsvásárlói Program: teljesen elektronikus kártyakezelés, azonnali árkedvezmény a kártyabirtokosoknak és a kártyákkal történt vásárlások után kártyakibocsátói jutalék a Kártyakibocsátónak.
Zuglókártya.HU logó

Kedvezmények Zuglókártyával Budapest Főváros XIV. Kerületében és környékén több mint 250 elfogadó helyen.

Elérhetőségek

MAGYAR KEDVEZMÉNYHÁLÓZAT
1162 Budapest, János utca 114.
TELEFON: +36-20-4-996-446
info@kedvezmeny.hu 
www.kedvezmeny.hu - László Béla kisadózó egyéni vállalkozó (32503928)
Webáruház készítés a StartÜzlettel.