Kérdésed van?
Tel.: (20) 4-996-446 H-P: 09:00-15:00
Ingyenes szállítás
Az Ön kosara üres.
Kiemelt Partnereink:
Bankkártyás fizetés
RÓLUNK:

Az elmúlt több mint 15 esztendőben saját brand alapú hűségprogram megoldásokat szállítottunk többek között a Credit Suisse, a Budapest Bank, a Citibank és az E.ON részére.

Az általunk kifejlesztett online kuponkezelő felület nagyvállalatok ügyfeleinek egyedi felhasználó azonosítója alapján lehetővé teszi a személyre szabott jutalmazást, ezzel támogatva a kintlévőségek csökkentését és a fizetési morál javítását.

A szakszervezetek részére Komplex Tagnyilvántartó Programot (KTP) fejlesztettünk és szolgáltatási csomagban szakszervezeti honlapot is biztosítunk, a kártyagyártástól zökkenőmentesen működtetjük több szakszervezet tagkártya programját, amely a havi szakszervezeti tagdíjbefizeteséket is kezelni képes.

2009-ben létrehoztuk Magyarország egyik legsikeresebb városkártya programját, a Zugló Városkártya Programot, amelynek keretében 2011-2014 között önkormányzati finanszírozással több mint 30 000 arcképes, intelligens chippel ellátott plasztikkártyát bocsátottunk ki Budapest Főváros XIV. Kerületében. Több városkártya program kedvezményszolgáltató háttere is mi vagyunk, többek között Tatán és Szolnokon is.

A Magyar Kedvezményhálózat logós kártyabirtokosok számát nem engedjük 800.000 felhasználó fölé, így szolgáltatásunk értéket képvisel, mert az nem hozzáférhető úton-útfélen. Az országszerte több mint 1200 szerződött kártyaelfogadó helyünkön 5-50% azonnali árkedvezmény vehető igénybe, amely egy helyre vetítve 13,8 % -os átlagmegtakarítést jelent.

Az általunk biztosított vásárlóerő fizetőképes keresletet jelent az elfogadó helyeink számára.

Erősségeink: Kedvezményszolgáltatás-szervezőként saját elfogadó partnerhálózatot is szervezünk kibocsátó partnereinknek. Versenyképes szolgáltatási díjjal, teljes körű minőségi kártyagyártást és a fenntartható működtetést biztosítunk. Mindezeket a MOL Rt.-ben és más cégeknél, valamint az elmúlt 15 év projektjeinek megvalósítása során megszerzett szakmai tudásbázisunk támogatja.

Célunk: a Zuglókártya Program, mint a "legjobb gyakorlat" továbbfejlesztése, az eddig elért eredmények alapján több vidéki város vagy budapesti kerület közösségi kártyaprogramjának komplex megvalósítása, amely a helyi kis- és középvállalkozások számára vállalkozásfejlesztést jelent.

Logó típusaink, illetve azok szolgáltatásai:

MKHpay logó:

Kedvezmény Forint felírás kártyára és Kedvezmény Forintokkal történő vásárlás lehetősége.

Magyar Kedvezményhálózat logó:

Általános kedvezmények több mint 1200 elfogadó helyen. A Magyar Kedvezményhálózat (MKH) márkalogóval ellátott kártya az érvényességi ideje alatt (az elfogadó partner által szerződésben vállalt mértéktől függően) 5-50% azonnali árkedvezményt biztosít a kártyabirtokos részére. Az MKH logós kártyával évi több tízezer (vagy akár több mint százezer) forint is megtakarítható.

kedvezmény.HU logó:

Extra kedvezmények (25-75%) a kedvezmény.HU üzletközpontban megvásárolható eKuponok beváltásával.

Zuglókártya.HU logó

Kedvezmények Zugló Városkártyával Budapest Főváros XIV. Kerületében és környékén több mint 250 elfogadó helyen.

 

Elérhetőségek

MAGYAR KEDVEZMÉNYHÁLÓZAT

H - 1162 Budapest, János utca 114.
TELEFON: +36-20-4-996-446
info@kedvezmeny.hu 
www.kedvezmeny.hu - László Béla kisadózó egyéni vállalkozó
Webáruház készítés a StartÜzlettel.