Kérdésed van?
Tel.: (20) 4-996-446 H-P: 09:00-15:00
Ingyenes szállítás
Belföldre 5 000 Ft feletti megrendelés esetén!
Az Ön kosara üres.
Sikertörténet 》Zugló Városkártya Program
Kiemelt Zuglókártya elfogadó helyek
Bankkártyás fizetés
Zugló Városkártya Program 2015:

ZUGLÓKÁRTYA NEMCSAK ZUGLÓIAKNAK!

A Magyar Kedvezményhálózat Zugló Városkártya Programjának keretében, a zuglói lakosok ingyenes Zuglókártyához jutását dr. Papcsák Ferenc Zugló polgármesterének kezdeményezésére Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata 2011. május 11 - 2014. november 30. közötti időszakra biztosította. Az Önkormányzat 2011-2014 között a zuglói lakosok, a Zuglóban dolgozók vagy itt tanulók helyett a kártya és kedvezményes vásárlási jogdíjat erre az időszakra kifizette. Ezzel olyan jóléti szolgáltatást biztosított több mint 30 000 zuglói lakos, munkavállaló, diák számára a Magyar Kedvezményhálózat országszerte több mint 1.500 elfogadó partnerénél, amely 5-50% azonnali készpénzmegtakarítás lehetőségével megkönnyítette a zuglói családok mindennapjait.

A Zugló Városkártya Program önkormányzati finanszírozás nélkül folytatódik tovább. Ez azt jelenti, hogy a kártyadíjat és a kártyához kapcsolt kedvezményes vásárlási jogdíjat a Kártyabirtokosnak kell megfizetnie.

A kártyaelfogadó helyeinken az árkedvezményeket csak érvényes Zugló Városkártyával lehet igénybe venni!

HOSSZABBÍTSD MEG ZUGLÓKÁRTYÁD ÉRVÉNYESSÉGI IDEJÉT!

Ha már van Zugló Városkártyád, akkor 2015. március 31-ig a Zugló Városkártyád kedvezményes vásárlási jogosultságát meg kell hosszabbítanod ahhoz, hogy a kártyával az árkedvezményeket igénybe tudd venni.

A kártyaérvényesség 2015.12.31-ig történő meghosszabbításának díjai:

(1) Személyesen a KártyaPontokon: 990,- Ft (Ebben az esetben a kártyaérvényesítő matricát munkatársunk ragasztja rá Neked a kártyádra.) 

(2) Soron kívül ide kattintva: 1.990,- Ft (Ebben az esetben a kártyaérvényesítő matricát kipostázzuk Neked és azt Te ragasztod rá a kártyádra.)

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍT SZÁMODRA A ZUGLÓKÁRTYA?

》 Zuglóban és környékén több mint 250, országszerte pedig több mint 1.500 helyen tudsz vele pénzt megtakarítani például olyan helyeken, mint Játéksziget, Líra Könyv, Sugár Mozi / Bowling / Játszóház / Fitness, Budapesti Állatkert, Fővárosi Nagycirkusz, Kölyökpark Játszóház és sorolhatnánk.

》 Zuglókártyával már egy SUGÁR mozijegy megvásárlásakor 500 forinttal több marad a zsebedben azokhoz képest, akiknek nincs Zuglókártyája és még több helyen érvényesíthetsz vele 5-50% árkedvezményt.

(1) Zuglókártyád megigényelheted személyesen a KártyaPontokon (Ahol elkészítik a fényképedet, felveszik adataidat. Elkészült kártyádat az általad megadott címre kipostázzuk.)

(2) Zuglókártyát megvásárolhatod soron kívül, ide kattintva (Fényképedet feltöltheted a megrendelés során és elkészült kártyádat a megadott címedre kipostázzuk Neked.)

Ha új Zugló Városkártyát rendelsz, akkor kedvezményes vásárlási jogod 2016.03.31. napjáig lesz érvényes. Az új Zuglókártya díja egységesen (személyes igénylés és internetes megrendelés esetén is): 2.990,- Ft

(!) ZUGLÓKÁRTYA IGÉNYLÉS KÉNYELMESEN, VÁRAKOZÁS ÉS SORBANÁLLÁS NÉLKÜL

A Zuglókártya nyújtotta kedvezményeket a kártya átvételétől lehet igénybe venni.

A kártyát kizárólag a kártyabirtokos használhatja. A kedvezményeket egyes esetekben a kedvezményadó hely darabszámra korlátozhatja. (pl. egy kártyával a SUGÁR MOZIBAN egyszerre, egy adott filmre csak egy mozjegy vásárolható). A kártyák érvényessége a hátoldalon található.

(!) A ZUGLÓKÁRTYÁDAT ÉVENTE ÚJRA KELL ÉRVÉNYESÍTENED! EZ A KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁSI JOG ÉRVÉNYESÍTÉSE, EGY SZÓVAL A KÁRTYAÉRVÉNYESÍTÉS 

Az éves jogdíjból:

  • Működtetjük és tartjuk fent a kedvezményadói partnerhálózatot.
  • Fizetjük munkatársainkat.
  • Biztosítjuk számodra az ügyfélszolgálatot.
  • Folyamatosan bővítjük az elérhető szolgáltatások körét, egyre több kedvezményt biztosítva Neked.
  • Fejlesztjük szolgáltatásainkat.

A vállalkozások Kedvezményadó Partnerként a Magyar Kedvezményhálózat rendszerén keresztül csatlakozhatnak és válhatnak Zugló Városkártya elfogadó hellyé.

(!) PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSODAT ZUGLÓKÁRTYA ELFOGADÓ HELYKÉNT! 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Zugló Városkártyával elérhető megtakarítások 

A Zuglókártya elfogadó helyeket jelölő matrica 

Zuglókártya elfogadó helyek Budapest XIV. kerületében és környékén (lista) 

Zuglókártya elfogadó helyek országosan (kereső) 

A Zuglókártyáról és a Zugló Városkártya Programról bárminemű információval kapcsolatban – mind a lakosság, mind az elfogadóhelyek – a Magyar Kedvezményhálózat telefonos ügyfélszolgálatánál [Kedvezményvonal: 06 20/ 499-6446 vagy 06 1/ 950-5094 (munkanapokon 9.00-15.00)] vagy a Zugló Városkártya központi e-mail címén keresztül info@zuglokartya.hu érdeklődhet.

KAPCSOLATFELVÉTEL 

© 1999-2015 MAGYAR KEDVEZMÉNYHÁLÓZAT Minden jog fenntartva! Beleértve a honlapon található tartalmat is.

Mindig a legjobb megoldás 》MKH
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

eKupon

Elérhetőségek

kedvezmény.HU Üzletközpont

MAGYAR KEDVEZMÉNYHÁLÓZAT
H - 1162 Budapest, János utca 114.
TELEFON: +36-20-4-996-446
info@kedvezmeny.hu 
www.kedvezmeny.hu - László Béla kisadózó egyéni vállalkozó
Webáruház készítés a StartÜzlettel.